Sex, droga i Bodiroga

Sex, droga i Bodiroga - 1998
 1. Sex droga i Bodiroga
 2. 24000 baci
 3. Ne mogu bez nje
 4. O kako gi sakam parite
 5. Dosadan k'o vaš
 6. Lepa si Pamela
 7. Arigo Saki blues
 8. Ovaj grad
 9. Pozovi me
 10. Dule Savić 3
 11. Disko mix anplagd
 12. Balkan anplagd
 13. Allez YU

 

Izdavač: ITMM


U leto 1998. godine bend je napustio gazda Milutin Petrović i Arigo Saki odlučuje da po svaku cenu udje u studio i primora preostale članove da se nešto snimi, imajući u glavi samo par rifova i jednu do tada neobjavljenu pesmu "Arigo Saki blues". Grupi se umesto Milutina priključuje Sale Šofer, a pesme su snimane u studiju "Go - Go" kod Gorana Kostića, koji je dao veliki doprinos kao producent kao i njegov pomoćnik Bojan Antunović - Boki.

Sticajem okolnosti snimanje se poklopilo sa svetskim prvenstvom u fudbalu u Francuskoj, tako da je bend ujedno i snimio pesmu "Allez Yu" posvećenu našoj fudbalskoj reprezentaciji, koju je objavio Metropolis, na disku "Fudbalske himne".

Pored ove dve pesme na albumu se nalaze i: "Seks, Droga i Bodiroga", "24000 Baci" (obrada pesme Andrijana Ćelentana), "Ne mogu bez nje", "O kako gi sakam parite" (tekst na makedonskom napisao Dado Pejoski), "Dosadan k'o vaš", "Lepa si Pamela", "Ovaj grad", "Pozovi me" i dva bonusa sa anplagd festivala 1994. godine u prepunoj sali Sava centra, kada je Blaža nepozvan i na silu ušao na binu i sa Miškom Plavim, gazda Milutinom i Dekijem odsvirao "Disko miks" i "Balkan" od Azre.

Za one koji nisu znali, primerak ovog izdanja ima i Pamela Anderson, a Dejan Bodiroga je nažalost, zbog greške izdavača, dobio pogrešne diskove, tako da mu se ovom prilikom još jedno izvinjavamo, jer mi imamo samo jednog Boga, a ime mu je Dejan Bodiroga! 

Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi na Facebook-u
Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi na YouTube-u
Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi na My Space-u
Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi na Last FM-u
Posetite Blažin Blog na Jelenfotball-u